ATAGO PAL-BX|ACID4 Master Kit földi eper, szamóca digitális refraktométer Brix érték (0-90%), savtartalom (0, 1-3, 5%) és arányuk mérésére, 100 mérés rögzítése, NFC adatátvitel (7104)

ATAGO PAL-BX|ACID4 Master Kit földi eper, szamóca digitális refraktométer Brix érték (0-90%), savtartalom (0, 1-3, 5%) és arányuk mérésére, 100 mérés rögzítése, NFC adatátvitel (7104)

321 470 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

ATAGO PAL-BX|ACID4 Master Kit földi eper, szamóca digitális refraktométer Brix érték (0-90%), savtartalom (0, 1-3, 5%) és arányuk mérésére, 100 mérés rögzítése, NFC adatátvitel (7104)

321 470 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
merlegcenter.hu
Termékleírás
Refraktométer mérete 55×31×109 mm, 100g
Mérési hőmérséklet 10°C-40°C
Méréshatár Brix érték (0-90%), sav (0,1-3,5%)
Felbontás / Osztásérték Brix 0.1%, sav 0.01%, 0.1℃
Pontosság Brix ±0.2%, sav ±0.10% (0.50 to 1.00%)
Adatrögzítés 100 mérés rögzítése
Adatátvitel NFC
Áramforrás 2 db 1,5 V AAA
Védettség IP65

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

ATAGO PAL-BX|ACID4 Master Kit földi eper, szamóca digitális refraktométer Brix érték (0-90%), savtartalom (0,1-3,5%) és arányuk mérésére. Gyors mérés, egyszerű használat: első lépésben a Brix érték mérése történik, majd utána 50x-es desztillált vízzel történő hígítással a savtartalom mérése (a tartozék mérleggel és mérőedénnyel gyorsan és egyszerűen készítheti el a hígítást). Végül a készülék kijelzi a Brix/sav arányt. IP65-ös védettségének köszönhetően nagyon könnyen tisztítható, akár folyóvíz alatt is lemosható. 100 mérés rögzítése (a 101. mérésnél az első mérés lesz felülírva), NFC adatátvitel. Javasoljuk a gyártónál történő garancia regisztrációt ( itt ) , mely után ingyenesen letöltheti az NFC adatátvitelhez készített ATAGO Logger szoftvert.

1. Kapcsolja be a mérleget, tegye rá a mérőedényt és tárázza a mérleget.
2. Cseppentsen 1 g-ot a mérni kívánt folyadékból, majd hígítsa fel lágy, vagy desztillált vízzel 50 g-ra. Finoman keverje össze és tegye félre az oldatot.
3. Tiszta, puha ronggyal tisztítsa meg a refraktométer szenzorát, majd cseppentsen kb 1 ml-t rá.
4. Nyomja meg a START gombot. Kijelzésre kerül a Brix érték.
5. Törölje ismét tisztára a szenzort, majd cseppentsen kb 1 ml-t az oldatból.
6. Nyomja meg a START gombot. Kijelzésre kerül a savtartalom (%).
7. Nyomja meg az R gombot és kijelzésre kerül a cukor (%) / sav (%) arány.
Használat után öblítse le folyóvízzel és törölje szárazra. Kizárólag karcmentes, pormentes, tiszta törlőrongyot használjon szárazra törléshez. A szenzor felületét óvni kell!

Csak desztillált, vagy legalább lágy vízzel használható (kemény víz megzavarja a készülék működését, mely az elektromos vezetés elvén működik).

Kis tömegének köszönhetően fennmarad a felszínen: ez rendkívül hasznos abban az esetben, ha mérés közben véletlenül beleesne a hordóba/tartályba. A készlet tartalma: 1 digitális refraktométer gyártói kalibrálási bizonyítvánnyal, 1 mérleg (500g/0,01g), mérőedény és adagoló kanál.

Szállítás külső raktárról 6-8 munkanap alatt. A használati útmutatót itt töltheti le.

Az ATAGO professzionális refraktométerek gyártásával foglalkozik, 1940-ben lett Tokióban megalapítva. A mai napig Japánban készülnek a refraktométerek. A tesztelt és kalibrált eszközt fényképes, névvel ellátott tanúsítvány kíséri. 2025-ben már több, mint 760 különböző refraktométerük van a klasszikus Brix érték mérésétől a legkülönbözőbb vegyi anyagok koncentrációjának mérésére. Kérje ajánlatunkat emailen: írja meg mit szeretne mérni és megkeressük Önnek a legjobb megoldást! Több darab vásárlása esetén egyedi árat biztosítunk.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.